OGAE Cyprus

OGAE Cyprus OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision). OGAE Cyprus is the official Eurovision Song Contest fan club in Cyprus.

It is a member of OGAE International and was established in 1989. Organisation Générale des Amateurs de l’ Eurovision - OGAE CYPRUS

Ο OGAE CYPRUS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ EUROVISION ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OGAE INTERNATIONAL NETWORK.

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1989 ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Ε

ΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OGAE CYPRUS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ E-MAIL ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ [email protected] Ή ΣΤΟ FACEBOOK PAGE. To Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Cyprus αποτελείται απο τους:

• Πρόεδρος: Γιάννος Κυριάκου
• Αντιπρόεδρος: Μάριος Καλούδης
• Γραμματέας: Πασχάλης Κκαράς
• Ταμίας: Μάριος Τουμάζου
• Υπεύθυνος εκδηλώσεων & Πολυμέσων: Τζόζεφ Ορφανός
• Υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων: Σταύρος Αλεξάνδρου
• Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media):
Περσεφόνη Γιάγκου
• Δημιουργός Περιεχομένου & Ψηφοφοριών:
Κωνσταντίνος Δημητρίου

Επίσης στην επιμέλεια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media): Χρήστος Σαββίδης

** Συμμετοχή στο page ή group δεν σημαίνει μέλος του OGAE Cyprus. Για να γίνεται μέλη του OGAE Cyprus θα πρέπει να στείλετε email στο [email protected]. Ο OGAE Cyprus δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τα σχόλια των αναγνωστών τα οποία δεν αποτελούν θέσεις του OGAE Cyprus.

16/08/2026
13/07/2026
Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε σε μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά τη...
03/07/2026

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε σε μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision. Η Εύη Παπαμιχαήλ ολοκληρώνει φέτος μια σπουδαία διαδρομή 35 χρόνων συνεχούς προσφοράς στον αγαπημένο μας διαγωνισμό, αφήνοντας πίσω της ένα πολύτιμο και ανεξίτηλο αποτύπωμα.

Η πορεία της στη Eurovision ξεκίνησε πριν από τρεισήμισι δεκαετίες. Για πολλά χρόνια, οι Κύπριοι τηλεθεατές ταύτισαν τον διαγωνισμό με τη γνώριμη φωνή της, μέσα από τον ρόλο της ως σχολιάστριας, μεταφέροντας κάθε Μάιο τον παλμό, τη μαγεία και τη μοναδική ατμόσφαιρα της Eurovision στα σπίτια μας.

Από το 2006 ανέλαβε τα καθήκοντα της Αρχηγού Αποστολής της Κύπρου, υπηρετώντας τον θεσμό με επαγγελματισμό, αφοσίωση και πάθος. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, η Κύπρος κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία της στον διαγωνισμό, να εξελιχθεί οργανωτικά και να ζήσει ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της στην ιστορία της Eurovision.

Πέρα όμως από τους τίτλους και τις επιτυχίες, η Εύη Παπαμιχαήλ ξεχώρισε για την ανθρωπιά, την προσβασιμότητα και τη διαρκή στήριξή της προς την κοινότητα των φίλων της Eurovision στην Κύπρο. Πάντοτε πρόθυμη να ακούσει, να συζητήσει και να μοιραστεί την εμπειρία και την αγάπη της για τον θεσμό, κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.

Εκ μέρους της κοινότητας των Κυπρίων Eurofans, θέλουμε να την ευχαριστήσουμε από καρδιάς για όλα όσα πρόσφερε στη Eurovision και στην Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια. Της ευχόμαστε υγεία, χαρά και κάθε επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής της, με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η προσφορά της θα παραμείνουν για πάντα αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της κυπριακής Eurovision.

Address

Makariou Avenue
Nicosia
1060

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when OGAE Cyprus posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to OGAE Cyprus:

Shortcuts

Share