13/03/2024
𝐒𝐨𝐥𝐮𝐬𝐢 𝐄𝐟𝐢𝐬𝐢𝐞𝐧 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐏𝐞𝐧𝐠𝐮𝐫𝐮𝐬𝐚𝐧 𝐄𝐣𝐞𝐧/𝐒𝐭𝐨𝐤𝐢𝐬 𝐦𝐚𝐡𝐮𝐩𝐮𝐧 𝐈𝐧-𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐓𝐞𝐚𝐦
Pilihan terbaik buat 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫/𝐇𝐐 yang tidak ingin mengeluarkan belanja yang besar untuk sistem.
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐜𝐫𝐢𝐛𝐞 & 𝐎𝐖𝐍
* Harga 𝐑𝐌𝟐𝟓,𝟎𝟎𝟎
* Deposit 𝟒𝟎% bersamaan 𝐑𝐌𝟏𝟎,𝟎𝟎𝟎
* Balance bayaran secara 𝐚𝐧𝐬𝐮𝐫𝐚𝐧 𝟏𝟐 𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧 (𝐑𝐌𝟏𝟐𝟓𝟎/𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐥𝐚𝐦𝐚 𝟏𝟐 𝐛𝐮𝐥𝐚𝐧)
Dengan Plan bayaran “𝐒𝐮𝐛𝐬𝐜𝐫𝐢𝐛𝐞 & 𝐎𝐖𝐍”, para 𝐅𝐨𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫/𝐇𝐐 tidak lagi terbeban untuk memiliki suatu sistem Automasi untuk bisnes tanpa mengeluarkan belanja yang besar dalam masa yang sama.
🟢 𝐍𝐨𝐭𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐬𝐢 𝐖𝐚𝐬𝐚𝐩 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐀𝐖𝐁: Berikan pengalaman terbaik kepada pelanggan Anda dengan notifikasi wasap.
🟢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐬𝐢 𝐝𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐢𝐞𝐫 𝐓𝐞𝐫𝐤𝐞𝐦𝐮𝐤𝐚: Sistem ini telah integrated dengan kurier terkemuka seperti Ninjavan, J&T, Flash, dan DHL, memastikan pengiriman yang lancar dan telus.
🟢 𝐒𝐲𝐧𝐜𝐡 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐖𝐨𝐨𝐜𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐜𝐞 & 𝐒𝐡𝐨𝐩𝐩𝐞𝐠𝐫𝐚𝐦: Tidak perlu lagi key-in order secara manual. Sistem kami secara auto menyedut data order dari platform e-commerce seperti Woocommerce & Shoppegram.
🟢 𝐁𝐞𝐫𝐛𝐚𝐠𝐚𝐢 𝐏𝐢𝐥𝐢𝐡𝐚𝐧 𝐏𝐞𝐦𝐛𝐚𝐲𝐚𝐫𝐚𝐧: Dari pembayaran tunai saat pengiriman (COD) hingga BillPlz dan wallet.
🟢 𝐀𝐮𝐭𝐨 𝐏𝐞𝐧𝐠𝐢𝐫𝐚𝐚𝐧 𝐊𝐨𝐦𝐢𝐬𝐲𝐞𝐧: Tak perlu lagi menghabiskan waktu untuk mengira momisyen secara manual. Sistem kami secara auto mengira komisyen ejen/stokis, termasuk untuk in-house Team anda.
Sistem Lengkap (Ready tanpa add-on) RM25,000 guna plan 𝐒𝐮𝐛𝐬𝐜𝐫𝐢𝐛𝐞 & 𝐎𝐖𝐍” siap dalam masa 𝟑-𝟓 𝐡𝐚𝐫𝐢 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐫𝐣𝐚.
Info lanjut boleh wasap
➡️ https://hqsystem.wasap.my
➡️ https://hqsystem.wasap.my
➡️ https://hqsystem.wasap.my
Business Account