12/06/2020
Korang mesti stress kalau laptop korang 'SLOW' and selalu 'HANG' nak nak kalau time korang tengah buat kerja ke main game ke atau browse internet.
Sebenarnya, masalah tu puncanya akibat banyak malware serta file yang ada di dalam laptop tersebut, tu belum kira virus atau unwanted software yang bersarang dalam laptop korang tu. Pishangg weiii..
So, macamana nak repair? kena hantar kedai? kena tukar laptop? mesti kena spend banyak kan? Percaya tak kalau kitorang cakap yang kalau korang hantar format laptop dengan kitorang, dia punya kos tak sampai RM50 pun!
Macamana kalau kami bagitau korang yang sebenarnya korang tak perlu pun spend sampai beratus-ratus ringgit untuk baiki laptop tu, just hantar dekat kita untuk kami format laptop korang dan lepas format korang mesti terkejut yang laptop korang dah boleh 'PERFORM' macam masa mula-mula beli dulu! dan lagi best kami sendiri yang datang ke kawasan anda, tak payah susah-susah pergi cari kedai komputer, DM je kami, book slot then kita jumpa. Settle!
Kami boleh bagi jaminan yang tempoh format laptop korang adalah kurang daripada 24 JAM, senang kata, harini hantar dekat kami esok dah dapat dah, cepat gilerr wehhh!!
Dah, kalau korang nak tahu details, boleh je DM kitorang, book slot untuk jumpa, hantar laptop then esok dah boleh dapat balik. Senang kan!