seerz.com bvba

seerz.com bvba Iemand nodig die je snel en doeltreffend kan helpen met computer of internet problemen?

Nieuwe soort "Phishing" mail vandaag ontvangen.Let op als jullie een mail ontvangen van WeTransfer, ga met je muis over ...
06/12/2018

Nieuwe soort "Phishing" mail vandaag ontvangen.

Let op als jullie een mail ontvangen van WeTransfer, ga met je muis over de link "Download your Docs here" hangen en let op dat de linke effectief van WeTransfer komt.
In het voorbeeld hier zie je een heel ander adres en wees maar zeker dat je een cryptolocker binnenhaalt !

Controleer steeds de link in een mail door er boven te gaan hangen en niet te klikken.Je ziet duidelijk dat de mail niet...
02/10/2017

Controleer steeds de link in een mail door er boven te gaan hangen en niet te klikken.
Je ziet duidelijk dat de mail niet komt van EDF Luminus maar van een besmette machine.

Controleer steeds de link in een mail door er boven te gaan hangen en niet te klikken.Je ziet duidelijk dat de mail niet...
02/10/2017

Controleer steeds de link in een mail door er boven te gaan hangen en niet te klikken.
Je ziet duidelijk dat de mail niet komt van EDF Luminus maar van een besmette machine.

24/07/2017
27/06/2017
27/06/2017

Even wat informatie over die nieuwe cyberaanval:

Deze variant zal niet je bestanden encrypteren maar de hele schijf van de PC waarop hij wordt geopend door een klein stuk te encrypteren dat alle files weet staan.
In tegenstelling tot de vorige zal hij niet naar bestanden zoeken op andere machines maar gebruik proberen maken van de kwetsbaarheid die in maart werd dichtgeplamuurd door Microsoft. Hierdoor zal hij dus ook die computers kunnen vergrendelen en gijzelen.

Wat kan je doen
Ben je klant?
Geen zorgen voor je servers. De PC's en laptops zijn de enige die je kan om zeep helpen, des te meer redenen om geen bestanden te bewaren op je eigen harde schijf maar op de server op te slaan. Wil je ook dat op die toestellen niets kan gebeuren? Dan moeten we de toegang van de gebruikers stevig inperken maar het is wel mogelijk.

Ben je geen klant?
Dan neem zo snel mogelijk contact op zodat we ervoor kunnen zorgen dat ook jij geen risico loopt!
Je rest maar een ding te doen: BART BELLEN!

http://www.bartbellen.be

Hittegolf doet computers smelten :-)
23/06/2017

Hittegolf doet computers smelten :-)

13/05/2017

Zoals je waarschijnlijk al vernomen hebt op de radio zijn er hackers aan het werk die heel wat verouderde computernetwerken platleggen sinds vrijdag.

Dit zijn niet alleen verouderde netwerken maar zelfs windows 10 is hier gevoelig voor als je niet goed bijgewerkt bent.

Het belangrijkste waar je zoals altijd op moet letten is dat je niet zomaar op eender welke bijlage of link in een mail drukt.

Mocht je toch het slachtoffer zijn kan je enkel terugvallen op je backup, denk dus eens goed na hoe die nu loopt en zorg ervoor dat je zeker een recente hebt.. misschien een goede tip om straks bij een regenbui even te doen.
Contacteer mij gerust als je niet zeker bent op 011213308 of per mail op [email protected]..

Mocht je al genieten van een Symbiosis onderhoudscontract dan kan je al geruster zijn maar klikken op zo een mail veroorzaakt altijd miserie dus: niet doen.

Bij twijfel of problemen onthoudt de enige oplossing: Bart Bellen!

Ze zijn weer creatief bezig de afpersers, nu doen ze alsof ik hun iets heb gestuurd dat niet werkt (wat compleet onmogel...
23/11/2016

Ze zijn weer creatief bezig de afpersers, nu doen ze alsof ik hun iets heb gestuurd dat niet werkt (wat compleet onmogelijk is natuurlijk)

Voor meer info bezoek onze nieuwspagina en vraag vrijblijvend wat we kunnen doen om je beter te beschermen.

http://www.seerz.com/nieuws.aspx

Weer een nieuwe vorm van email virussen.Ik herhaal mijn tips nog eens om deze makkelijk te kunnen herkennen:1: Het e-mai...
20/10/2016

Weer een nieuwe vorm van email virussen.

Ik herhaal mijn tips nog eens om deze makkelijk te kunnen herkennen:
1: Het e-mailadres klopt niet (in dit geval zou FedEX mailen met [email protected]?).
2: Taal en grammatica fouten, zeer zelden schrijven deze kerels foutloos.
3: Een link waarmee je een document of een programma moet downloaden.

Als je het gevoel hebt van "Wat is dit nu weer, hmmm" dan doe de mail gewoon weg.

Mocht je toch het document open moet er zeker een alarmbelletje rinkelen als je gevraagd wordt in Word of Excel een beveiliging uit te zetten om iets triviaals te openen.

Wapen je tegen het toch per ongeluk openen van deze soort emails door ons te contacteren voor een backup van je belangrijke bestanden.

Na de Post.nl, de transportfirma's en Proximus is Apple aan de b***t.Je krijgt een mail van Apple-Support die ironisch g...
14/10/2016

Na de Post.nl, de transportfirma's en Proximus is Apple aan de b***t.

Je krijgt een mail van Apple-Support die ironisch genoeg langs de servers van Office 365 komt van Microsoft en dus door nagenoeg alle spamfilters heen geraakt. Microsoft heeft namelijk een vierde van zijn servers voorzien voor dubieuze mailers, daarlangs komen mails die automatisch worden verstuurd zoals Out-of-Office en undeliverable mails maar ook spam mail, geheel nieuw is wel het doorlaten van virusmails. Een voordeel is natuurlijk wel dat je hun aansprakelijk kan stellen hiervoor gezien ze doelbewust laks zijn op dat deel van hun servers.

Een algemene handleiding voor alle mails met een link in:

1: Controleer het email adres van waar de mail komt.
Komt de mail zogezegd van Apple dan let op dat hij ook van apple.com komt, het adres moet eindigen op .apple.com (je de punt voor apple is belangrijk), een adresn van louisjo.onmicrosoft.com is vanzelfsprekend NIET correct.

2: Ga met je muis boven de link hangen en kijk welke linkk er tevoorschijn komt, bij de mail die ik net heb ontvangen is de link zogezegd eentje van apple maar als ik er boven ga hangen krijg ik een link naar een gehackte wordpress site die helemaal niets met Apple te maken heeft. De meeste van de links eindigen trouwens op .php.

3: Let op de zinsbouw
De meeste van deze mails zijn gemaakt door anderstaligen en deze maken nogal wat taal fouten, zie de foto in bijlage.

Adres

Hasselt
3500

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer seerz.com bvba nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar seerz.com bvba:

Delen