Danishjoo Tech-دانشجو تک

Danishjoo Tech-دانشجو تک دانشجو تک ایده‌ای نو در تکنولوژی

06/05/2026

روش حفاظت و امنیت جیمیل از حملات حکر ها

https://youtu.be/YrLp5Svh6Nc?si=ylWXuXLjP9fQbcnY
10/02/2026

https://youtu.be/YrLp5Svh6Nc?si=ylWXuXLjP9fQbcnY

همه فکر می‌کنند برای دیزاین حرفه‌ای حتماً باید فتوشاپ بلد باشی؛اما توی این ویدیو نشان می‌دهم چطور می‌شود با ChatGPT و هوش مصنوعی، ایده‌پردازی و حتی مسیر دیزا...

05/02/2026

تلگرام بعد از ورود مجدد از شما برای کُد پول خواسته؟ 😐

نترس، فقط شما نیستی. خیلی‌ها با این برخوردند و یا بدون تلاش می‌روند پریمیوم می‌خرند.

من خودم همین مشکل را داشتم. نشستم امتحان کردم، بالاخره فهمیدم اصلاً لازم نیست پول بدهی.

در این ویدیو، خیلی ساده و آسان رهنمایی کرده ‌ام
چطور بدون پریمیوم و کاملاً رایگان از SMS Fee تلگرام بگذریم؛
نه برنامه‌ی مشکوک، نه سایت، نه دردسر.

اگر خودت با این مشکل مواجه هستی، ویدیو را ببین.
اگر یکی از دوستهایت مواجه شده است، برایش بفرست.

سوالی داشتی؟ در کامنت بنویس، جواب می‌دهم 👇

برگشت پیام حذف شده از واتس آپ واتس‌اپ اکنون اجازه می‌دهد که اگر به اشتباه یک پیام را فقط برای خودتان حذف کردید، بتوانید ...
31/01/2026

برگشت پیام حذف شده از واتس آپ

واتس‌اپ اکنون اجازه می‌دهد که اگر به اشتباه یک پیام را فقط برای خودتان حذف کردید، بتوانید آن را برگردانده و برای همه حذف کنید.

واتس‌اپ از قابلیت جدیدی رونمایی کرده که اجازه می‌دهد عمل Delete For Me یا حذف پیام‌ها برای خودتان را لغو کنید. با این کار اگر به‌صورت تصادفی یک پیام را فقط برای خودتان حذف کردید، درحالی‌که می‌خواستید آن را برای طرف مقابل یا همه اعضای یک گروه حذف کنید، امکان Undo یا برگشت در اختیار شما خواهد بود.
این قابلیت جدید که Accidental Delete نام دارد، پنج ثانیه فرصت می‌دهد تا کاربر بتواند عمل حذف پیام‌ها فقط برای خودش را لغو کند. خیلی از افراد در هنگام حذف پیام‌ها، به‌دلیل عجله به‌اشتباه به‌جای انتخاب گزینه Delete for Everyone، گزینه Delete for Me را انتخاب می‌کنند. حالا با این ویژگی می‌توانند این اشتباه را جبران کنند و دوباره امکان حذف پیام برای همه را داشته باشند.

واتس‌اپ می‌گوید این ویژگی جدید برای همه کاربران اندروید و آیفون در دسترس قرار می‌گیرد. Accidental Delete در نهادهای پیشتر برای تعدادی از کاربران بتای این پیام‌رسان روی اندروید و iOS عرضه شده بود.

واتس‌اپ در سال ۲۰۱۷ گزینه Delete for Everyone را در اختیار کاربران قرار داد تا امکان حذف پیام‌ها برای تمامی افراد حاضر در یک گفت‌وگو را داشته باشند.

البته این قابلیت در ابتدا فقط تا هفت دقیقه پس از ارسال هر پیام به کاربران اجازه حذف آن را می‌داد. اما واتس‌اپ بالاخره امسال این پنجره زمانی را به ۶۰ ساعت، معادل دو و نیم روز افزایش داد.

این شرکت همچنین درحال کار روی ویژگی‌های متنوعی برای پیام‌رسان خود است. یکی از این ویژگی‌های جدید به کاربر اجازه می‌دهد تا به مخاطبان خود پیامی بفرستد که فقط یک‌بار قابل مشاهده خواهد بود و پس از مشاهده اول به‌صورت خودکار حذف می‌شود. گفتنی است گیرنده حتی نمی‌تواند از این دسته از پیام‌ها اسکرین‌شات تهیه کند.

30/01/2026

در این ویدیو، ترفندهای جدید و کاربردی برنامه IMO را به‌صورت کاملاً عملی آموزش داده‌ام و به سوالات واقعی و پرتکرار کاربران پاسخ داده‌ام.

اگر برایت این سوال‌ها پیش آمده:
• بعضی تنظیمات IMO کجاست؟
• چرا بعضی امکانات کار نمی‌کند؟
• چطور بهتر و حرفه‌ای‌تر از IMO استفاده کنیم؟
اگر از IMO استفاده می‌کنی، دیدن این ویدیو واقعاً به کارت می‌آید.

👍 ویدیو را لایک کن
💬 سوالت را در کامنت بنویس

Address

Mazar-e Sharif
1702

Telephone

+93786293800

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Danishjoo Tech-دانشجو تک posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Danishjoo Tech-دانشجو تک:

Shortcuts

Share